Branding

Les marques i la imatge gràfica corporativa

Tu, els teus empleats i probablement els teus familiars i amics coneixen la teva empresa, però:
Com pot coneixer la teva empresa un client potencial?
A través de quins mitjans la jutgen?
La resposta és sencilla: a través de la seva imatge. Per una empresa això significa la seva identitat corporativa, el seu anagrama o el seu logotip.

Per tal d’aconseguir que cada cop hi hagi un major nombre d’empreses que disposin d’un programa propi d’imatge corporativa, a Tàngram 3 hem creat un servei especialitzat.
Amb l’accés al nostre servei, petites i mitjanes empreses de diversos sectors aconsegueixen tenir ben definida la seva imatge gràfica empresarial per desenvolupar les seves activitats de promoció i publicitat amb l’avantatge de tenir una identitat pròpia i destacable al sector on es troben ubicades.
La imatge que vol projectar l’empresa ha d’estar clarament definida. Crear una imatge de qualitat es converteix en un avantatge competitiu, oferint una oportunitat a aquelles empreses que desenvolupen la seva activitat en sectors difícils, a vegades molt madurs i dominats per empreses de dimensions i capacitats més elevades.
Una empresa que cuida tots els aspectes del seu disseny comunica millor la qualitat dels seus productes i dels seus serveis.
De manera directa, el disseny incideix en l’optimització dels recursos de l’empresa.
Tanmateix, un bon disseny implica una bona gestió. Per aquest motiu a Tàngram 3 treballem conjuntament amb els nostres clients per definir l’estratègia més apropiada per a cada empresa per tal d’obtenir la màxima eficàcia al preu més baix possible.